Anmol Chemicals

Anmol chemische stoffen is een aantal decennia oude productiebedrijf in groep. Het is de pionier fabrikant van natrium DIACETAAT & Natriumacetaat, farmaceutische excipiŽnten, geur, smaak chemische stoffen in India. Ze hebben verschillende productievestigingen verspreid over India. De groep heeft tol fabrikanten en vertegenwoordigers in UAE, Europa, Canada en Verenigde Staten.

De eenheden hebben een of meer van de certificatie zoals de FDA, GMP, ISO 9001, ISO 22000, HACCP, REACH, Kosher & Halal

Home ------------- Contact

Drum Packing Palletized Drum Packing Palletized & Shrink Wrapped. 25 50kg HDPE Laminated Bags. Exports to USA UAE Europe Tanzania Kenya Egypt Turkey Brazil Chile Argentina Dubai Natrium Diacetaat fabrikanten, Sodium Diacetate Manufacturers

Dit is een korte samenvatting computervertaling van onze website. Voor meer informatie bezoek onze Home Page

Natrium DIACETAAT fabrikanten leveranciers exporteurs

Spier-en skeletaandoeningen van natrium DIACETAAT fabrikanten

Afleiding: azijnzuur en het natriumzout van azijnzuur.
Molecuulformule: CH3COONa * CH3COOH
Moleculair gewicht: 142.09
CAS #: 126-96-5
EINECS-nummer: 204-814-9
FEMA nummer: 3900
E/A-nummers: E262 - A262
Uiterlijk: wit kristallijn poeder, met een azijnzure geur.
Assay: azijnzuur: 39.0-41,0%
Natriumacetaat: 58.0-60,0%

Wij vervaardigen natrium DIACETAAT, ook wel genoemd natrium Di acetaat door reactie van virgin grondstoffen. We op maat maken aan de graan-grootte als opgegeven door de koper.

NATRIUM DIACETAAT is een algemeen erkend als veilige ingrediŽnt (GRAS) door de US FDA en is ook een in het algemeen toegestaan voedsel additief in Europa en elders. De FDA CFR 184.1754 beperkt het gebruik van NATRIUMACETAAT DI tot niveaus niet te overschrijden de huidige goede fabricagepraktijken en specifiek definieert de niveaus van het materiaal in verschillende food toepassingen.

Natrium DIACETAAT heeft enkele specifieke toepassingen als een bron van azijnzuur in broodproductie. Het wordt ook gebruikt als aroma in droge producten, met name om te geven de smaak van azijn. Het remt de groei van bepaalde soorten schimmel en vele schadelijke micro-organisme in het deeg en brood (met name Bacillus Mesentericus). Het in het algemeen dient drie doeleinden: als een pH control agent, een smaak te verhogen en een microbiŽle Inhibitor van de omwenteling.

Natrium DIACETAAT, meestal in combinatie met lactates, wordt veel gebruikt door de industrie als een uitstekende anti-microbiŽle conserveringsmiddelen packing vlees. Azijn smaak op potato chips of taco's kan worden bereikt door het toevoegen van 0,1% natrium DIACETAAT.

Natrium DIACETAAT fabrikanten op:

Anmol Chemicals
S-8, SARIFA MANSION, 2DE FLANK ROAD, CHINCHBUNDER, 400009 MUMBAI, INDIA
TEL: (OFFICE) 91-22-23770100, 23726950, 23774610, 23723564 - FAX: 91-22-23728264

e-mail: anmolc@mtnl.net.in

Anmol Chemicals

Uitvoer naar Verenigde Staten, Canada, Verenigde Arabische Emiraten, Zuid-Afrika, Tanzania, Kenia, Nigeria, Egypte, Oeganda, Turkije, Mexico, BraziliŽ, Chili, ArgentiniŽ, Dubai, Europa Nederland, ItaliŽ, Spanje, Duitsland, Portugal, Frankrijk etc.

Copyright en gebruikelijke Disclaimer is van toepassing. 13 March, 2016